Ik heb je lief – Brievenbusgeluk

Soms is pleegzorg onmogelijk in woorden uit te drukken, of soms kun je er zelf op dat moment even geen woorden aan geven… Sommige mensen hebben het talent om gevoel in woorden te vangen, om woorden te geven aan hun eigen gevoel of zelfs aan het gevoel van anderen. Er zijn zulke prachtige gedichten en teksten over pleegzorg en die wil ik graag met jullie delen.

Vandaag wil ik graag deze woorden met jullie delen, geschreven door Anne-Marije van Brievenbusgeluk. Stiekem ben ik fan van al haar gedichtjes, maar deze raakte mij bijzonder. Onze oudste pleegzoon heeft een pittige hechtingsstoornis en deze woorden raken mijn hart enorm. Muren opgetrokken, hart op slot en toch doorgaan, uit liefde… Ik ben moe en het is niet makkelijk, maar ik heb hem zó lief… Lees je met mij mee?

Volgen en delen

One thought on “Ik heb je lief – Brievenbusgeluk

Geef een reactie