Open je wereld

Pleegzorg Online

Denk je erover na om pleegvader, pleegmoeder of pleeggezin te worden? Twijfel je of het iets voor jou is of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Voor mensen die meer willen weten over pleegouder zijn óf willen onderzoeken of het iets voor ze is, kunnen terecht op de campagnepagina van pleegouderwerving. Na de campagne “bijzonder gewone mensen gezocht”, is er nu de slogan “Open je wereld”. Als je het mij vraagt een veel betere manier om in woorden te vangen wat er precies gevraagd wordt.

Pleegouder zijn is niet voor iedereen weggelegd, je moet je wereld willen en kunnen delen. Je wereld, dus je huis, je gezin, je badkamer, je familie, je leefomgeving, je goede dagen en je slechte dagen, je wéreld! Prachtig hoe je ze in één zin gevangen hebben wat het is, pleeggezin zijn is letterlijk je wereld delen.

De campagnepagina is erg aantrekkelijk qua ontwerp, kleurgebruik en foto’s. Prachtig opgemaakt, niets op aan te merken. Ook qua informatie is de website erg volledig! Netwerkpleegzorg en reguliere pleegzorg, deeltijd, voltijd en kortduren, het wordt allemaal genoemd en kort toegelicht. Ook is er een test, heel summier kun je testen of je geschikt bent als pleegouder. Ben je bijv ouder dan 21, heb je ruimte in je huis en in je agenda? Ben je jonger, is je huis vol of heb je helemaal geen tijd, dan val je al bij voorbaat af…

Mocht je de hele website hebben doorgespit en je hebt nog vragen of je wilt meer informatie aanvragen, ook daar is aangedacht. Je kunt je naam en mailadres achterlaten, meteen ontvang je dan via de mail een magazine over pleegzorg. Een prachtig magazine ook en naast het magazine ontvang je vijf dagen achter elkaar mail met daarin verschillende vormen van informatie zoals onder andere een podcast.

Superleuk en mocht je erover denken of pleegzorg misschien iets voor jou is, ik zou zeggen meld je dan vooral aan.

Volgen en delen

Geef een reactie