Wie ben ik

Ik ben Pleegmoeder, helaas kan ik vanwege de privacy én de veiligheid van onze pleegkinderen mijn naam niet delen op internet… Maar pleegmoeder is wat en wie ik ben, met hart en ziel. Een titel die ik met trots draag en waar ik erg dankbaar voor ben.

Ik ben in 2008 getrouwd en sinds 2014 zijn wij pleegouders, eerst alleen crisis en nu inmiddels ook perspectief biedend. Dit betekend dat in ieder geval twee van de kinderen die op dit moment bij ons wonen, bij ons op zullen groeien tot ze volwassen zijn. Zij gaan niet meer terug naar hun biologische ouders.

Samen zijn we een mooi pleeggezin met allerlei verschillende karakters, achtergronden en genen. Geen gedeeld DNA dus maar dat doet niets af aan het zijn van een gezin, dit ís mijn familie!

Al jaren speelde ik met het idee om de vele belevenissen die we mee maken als pleeggezin, op te schrijven maar nooit kwam het er van. Toen was daar een vriendin die een eigen website startte en zij liet me zien dat het best een echte mogelijkheid is en zo begon het voorzichtig te groeien in mijn hoofd. Op Instagram was ik al erg actief en nu schrijf ik dus ook over ons leven, een bijzonder normaal gezin met veel gekkigheden 😉

Wil je ergens meer van weten, heb je vragen of wil je mij iets vertellen, schroom dan niet en vul het contactformulier in, stuur me een DM op Instagram of een mailtje op pleegmoeder@pleegoudersinhartennieren.nl.

Ik wens je een fijne dag,
Pleegmoeder

Volgen en delen